Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE ! - Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším uživatelům je k ničemu. - Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování. - JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.
Dejte si pozor na tuhle firmu nabízejí o.k půjčku ale musite samozrejmě dat nejdřív povoleni k inkasu. mě naštěsti nic z učtu nevzali na netu jsem se v čas dočetla ze jsou to další podvodnici. firma vznikla teprve v červnu tak snad moc lidi neobrali.jestli je mezi vámi nekdo komu pujcili napiste (agneska83@email.cz) mi moc by me to zajimalo a pozor na firmu Coin fortune concern tem jsem bohuzel nalitla a prisla o 9tis. vezmou si penize a uz nikoho z nich nesezenete tak se mejte
Za tento příspěvek od uživatele rikamrikam poděkoval lasslie (sob 24. zář 2011 22:01:30)
Dobrý den. Tak jak pokračujete? Já jsem byla na druhém výslechu a nemám z toho moc dobrý pocit. Teď bude pan Kubát dělat vše jen aby nás očernil a vylákal z nás peníze. Pokud vyhraje můžeme se těšit na exekučné řízení To mi bylo řečeno na policii. Suma se samozřejmě zvýši: soud, právnici atď..... Mám strach že to dobře nedopadne.