od rikamrikam » pát 16. zář 2011 12:37:31
Dobrý den,lidičky dejte si pozor na společnost EURO FUTURE(píší budoucnost Evropy),spíše mi to přijde jako podvodníci v Evropě...Sídlo společnosti Československé armády 287/19,500 03 Hradec Králové,IČ:28799330
Zažádala jsem si o půjčku po internetu,zavolala mi příjemná paní,že mi pošle podklady pro vyřízení půjčky.Ještě se jí ptám jestli se nejedná o nějaký podvod,atd.néé všechno je v pořádku až dostanete peníze,tak si strhneme poplatek za vyřízení půjčky a ejhle...Jelikož v dokumentech,které zasílá společnost k podpisu je i inkaso na 4 900,- Kč.Naštěstí jsem na účtu neměla žádné finanční prostředky,zašla jsem do banky abych zrušila inkaso a paní mi říká,že zadali příkaz pro strhnutí peněz za zprostředkování půjčky-(4 800-,Kč).Ale peníze od nich nedorazily.....
To je taková drzost,vydělávat na lidech, kteří se někdy i ne vlastní vinou dostanou do finanční tísně a v bance Vám půjčku nedají protože nesplňujete nějaká kritéria.Občas mi to přijde,že podvodníci mají v tomto státě zelenou:-) Tak snad někomu pomohu aby nenaletěl takové
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|