Erotický kontakt – jak na ně a zrušení účtu
Ahoj, jsem bohužel jeden z těch co naletěli a zaplatili kartou, když se zaregistrujete přijdou na email určité iniciály a různé odkazy. Odkaz na stránky
- Kód Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
(pokud máte el. bankovnictví po automatickém stažení financí se vám tam právě cglilling.com zobrazí) NEMAŽTE protože díky iniciálům a těmto stránkám můžete účet zrušit. k doplnění – do profilu jsem napsal něco podobného jako odkaz 30 (zamítnutí profilu bylo během chvilku z různých směšných důvodů ) ale je nutné si na další nestahování peněz pojistit na výše zmiňovaných stránkách (vše je v ang.) (protože účet se vám tu zobrazuje jako aktivní), pokud zadáte správně iniciály které po vás na cgbilling požadují zobrazí se vám vaše platby a možnosti jako změna hesla a zrušení účtu (cancel) po zrušení vám na email používaný k této službě dojde potvrzovací email o zrušení účtu. Ještě doplním že při potvrzení (submit) je důležité mít angl. jazyk mě osobně se to s překladem nepovedlo na poprvé zrušit. Hodně štěstí při hledání partnera/ky ale v REALU přeje LOUNER