Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Já si dovolím přispět přispět autentickým textem jednoho dop

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Já si dovolím přispět přispět autentickým textem jednoho dop

Příspěvekod Návštěvník » sob 28. zář 2013 23:01:31

Já si dovolím přispět přispět autentickým textem jednoho dopravce. "U této firmy jsem začal jezdit někdy v říjnu 2009. Začátek této spolupráce vznikl na základě inzerátu na Hyperinzerci. Mluvil jsem s panem Sýkorou o podmínkách práce u této společnosti. Ten mi telefonicky sdělil, že garantuje proběh km za měsíc 10000 km - 12000km. A to za cenu 10,- Kč bez DPH. Vozidlo slíbil zajistit nové. Na můj dotaz ohledně splátek leasingu mi řekl, že je to 15000 Kč až 18000 Kč. Dokonce mi nabídl půjčku na akontaci vozidla, poněvadž jsem neměl v té době potřebnou hotovost. O splátkách této půjčky jsme zatím nejednali. Prý to dořešíme následně. Toto vše se mi zdálo velice zajímavé a říkal jsem si, že konečně budu sám sebou a dělat jen na sebe. První pochybnosti o dobrém úmyslu pana Sýkory nastaly hned u podpisu leasingové smlouvy, a sice v tom, že měsíční splátky se vyšplhaly na 25000 Kč za měsíc. Další radost mi udělal oznámením splátek půjčky na akontaci. Ty byly ve výši 9600 Kč měsíčně. Říkám si, smlouvy jsou podepsány, a slíbené proběhy km byly stále zajímavé. Samozřejmě, že jsem věděl o tom, že proběh se bude měnit, ale s tím jsem určitě počítal. Tak jsem tedy vyrazil na svou první jízdu. Byla to trasa Bruntál - Berlín - Bruntál. Po této jízdě již nastalo zděšení. Za cestu, která byla dlouhá 1300 km, jsem vyfakturoval 7900 Kč bez DPH. Před jízdou mi totiž volal dispečer p. Novotný s tím, že se mění ceny na 1 km. Ty budou nyní 7 Kč/km, ale prý všechny najeté km. Tedy plný/prázdný. Zároveň mi sdělil zprávu o tom, že poplatek za předčasně splacené faktury, tedy sconto, činí 6% z faktury. To byl další hřebíček do rakve. Dále už následovaly jen potíže. Fakturované km se lišily u každé jízdy minimálně o 300 km. Proběh kilometrů byl okolo 6000 až 7000 km za měsíc. Ještě se zmíním o splátkovém kaledáři půjčky na akontaci. Splátky byly stanoveny na každého 20-tého v měsíci. Splátka mi byla strhávána z fakturace. Nedodržováním splátkového kalendáře ze strany pana Sýkory docházelo k tomu, že jsem v několika případech nebyl schopen vyjet, protože nebylo na naftu. Po asi 6-ti měsíčním působení u firmy SD sped, kdy jsem jezdil za cenu 5,8 - 6 Kč, mi bylo vozidlo odebráno leasingovou společností pro neschopnost splácet. S panem Sýkorou jsem se snažil spojit a navrhnout mu řešení. Měl jsem v té době možnost koupit starší vozidlo a s tímto bych pokračoval v činnosti u firmy. Vozidlo nezatížené leasingem totiž něco vydělá i za ty ceny, co SD sped dával. Pan Sýkora mi ale nebral telefon, nereagoval na email, prostě nic. V té době už jsem pro něho nebyl zajímavý. V dnešní době tvrdím, že celé jednání SD spedu je účelové a vede jen k tomu, aby druhého poškodili. Jednání pana Sýkory považuji za podvod, protože účelově uvádí druhé v omyl ve svůj vlastní prospěch. Při jednom telefonickém hovoru mi totiž řekl, že ho zajímá jen jeho hypotéka, a nic jiného. Závěrem varuji všechny před touto firmou. Mne spolupráce s těmito lidmi stála byt a rozešla se se mnou přítelkyně. Prostě všechny peníze shrábli pánové z SD spedu. Těm bych chtěl ještě vzkázat jedno. Pracoval jsem po ukončení činosti u SD spedu jako dispečer u jedné dopravní firmy. Vím, že dodávka na 8 patel jezdí běžně za 13 - 15 Kč/km. Nebylo problémem dostat se formou sběráků i na 20 Kč/km. Takže milí SD spedáci, měli byste spytovat svědomí, a zamyslet se nad svými morálními vlastnostmi. To je tak zhruba vše o mých zkušenostech s firmou. Rád se zúčastním žaloby na SD sped pro podvod. Zatím se mějte! Brůna Jan (jméno pozměněno)" Takže asi tak, pan Sýkora už se tímto způsobem živí velmi dlouho.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na Podvedl Vás někdo?