Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Dotaz

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Dotaz

Příspěvekod Petr » sob 13. srp 2011 22:23:14

Zajímalo by mně, zda odpoví oslovená osoba v nedávno smazaných příspěvcích pisateli 3 dotazů v řadě ohledně oddlužení OSVČ??? A nebo se tady jen radí tím, že se zkopíruje text z insolvenčního zákona, nebo rada typu "podejte trestní oznámení na příslušné oddělení PČR"!? Opravdu si myslíte, že to někomu pomůže? Zvlášť příspěvky p. Josefa1952 jsou k smíchu. Ač sám zadlužen až po uši (to je pouze můj názor, který vyplývá z příspěvků dotyčného pána), se tady snaží radit ostatním. To, že zde upozorňujete na podvodné společnosti je OK,ale ostatní příspěvky nemají ani hlavu, ani patu. Toto je pouze můj osobní názor. A teď se, jak je Vaši dobrým zvykem, se do mně můžete pustit.

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Petr
Kadet
Kadet

Poděkoval: 2 krát
Má poděkování: 0 krát

Re: Dotaz

Příspěvekod Finurka » ned 14. srp 2011 1:35:49

Já osobně se do Vás pouštět nebudu, nestojíte mi za to. Pokud se zde objeví kopírování ze zákonů nejen ze insolvenčního, pak je to jako
první informace dle čeho se dá postupovat při řešení problému. Záleží pak na každém z dotazovaných, zda využije osobního kontaktu se mnou nebo se obrátí na jinou osobu, která mu konkrétně pomůže. V každém případě však ví, dle čeho a jak je jeho problém řešitelný. Nelze dávat konkrétní rady zde, nesmíme zde uveřejňovat konkrétní data jednotlivců a bez jejich svolení ani řešení problému. Jsou to věci čistě osobní a zde nepatří. Osobně Vám ale mohu sdělit, že dost dotazujících se obrátilo na mne osobně a problém jsme individuálně řešili. Proto v odpovědích uvádím svůj kontakt, kde dotazující osoba zašle podrobné informace, včetně potřebných dokumentů a dokladů a zodpoví doplňující otázky, aby problém mohl být řešen konkrétně. Statistiku si nevedu, protože to není cílem mého snažení, tak Vám ani nejsem schopna sdělit počty a úspěšnost řešení. Toto fórum není o tom informovat o konkrétních vyřešených či řešených případech, ale obecně navigovat a to se bez citace příslušných ustanovení právních norem nedá. Není to zde o tom dělat slohová cvičení, ale jasně popsat postup, dle čeho, jak a kam. Dále si uvědomte, že moderátoři odpovídají ve svém volném čase a bezúplatně !!!! s maximální snahou poradit co je v jejich silách a možnostech. Dále si uvědomte i jednu nepsanou ale obecně známou skutečnost, že mnohokrát je velkou pomocí pro postiženého svůj problém někde napsat, kde se dočká alespoň obecné odpovědi a doví se, že není vše ztraceno, že řešení se najde. Pak nepropadne beznaději a začne problém řešit. Vzhledem k velmi malé právní povědomosti v tomto státě, jsou i citace zákonů a jejich ustanovení zde na tomto fóru velkým přínosem. Nejsme advokátní kancelář a ani advokát nebude řešit konkrétní problém na veřejném fóru. Stačí ????? ;)

PS : Neznevažujte prosím aktivitu pana Josefa, dělá co může, ale dělá alespoň něco !!!! Kritika je snadnější než konkrétní činy.

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Finurka poděkoval
Josef1952 (ned 14. srp 2011 8:37:38)
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

Příspěvekod Finurka » ned 14. srp 2011 1:42:43

A ještě k radě : podejte trestní oznámení na policii ČR.... Ono totiž dělat v daných případě nic jiného nejde. Přečtěte si zákon o policii, trestní soudní řád a pak tuto radu nebudete znevažovat. Ono totiž stěžovat si na podvodné jednání jinde nemá smysl.

thanks
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

Příspěvekod Josef1952 » ned 14. srp 2011 9:15:29

Pane Petře,já se netvářím jako,že jsem "snědl všechnu moudrost světa"a vím,že některé mé názory můžou někomu připadat směšně.Jen se snažím varovat lidi před jednáním firem které se mi zdají podivné.Je na tom snad něco zlého?Přiznávám se,že mám dluhy.Ale,snažím se je řešit.A,bohužel,protože mi s tím banka nepomůže jelikož,jsem v plném inv.důchodu(a KB takovým lidem neposkytuje půjčky )tak jsem byl nucen,když jsem potřeboval peníze,obrátit se na nebankovky.A,protože jsem neměl žádné zkušenosti s podvodama tak,jsem naletěl.Teď se snažím varovat jiné,aby nenaletěli.

thanks
Za tento příspěvek od uživatele Josef1952 poděkoval
Finurka (ned 14. srp 2011 13:34:19)
Pridat.eu
Josef1952
Zpravodaj
Zpravodaj

Poděkoval: 193 krát
Má poděkování: 101 krát

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení