Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Domácí násilí

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Domácí násilí

Příspěvekod lenkyna » úte 20. bře 2012 11:38:54

Dobrý den,

mám dosti závažný dotaz,vzhledem k tomu,že nemohu vystěhovat svého bývalého přítele z bytu,kde nemá trvalé bydliště,neustále mě vyhrožuje ,nadává dosti sprostě,fyzicky napadá,že nemá kam jít,trvá dva roky,s tím že stále čekám na jeho slib,že si v nejbližší době sežene jiné bydlení.Vyhrožování s tím,že mě zabije ,když ho nahlásím,poněvadž má podmínku za násilný čin.V sobotu kolem 23H jsem volala policii České republiky s tím,že mám problém ohledně nevhodného chování svého spolubydlícího,policie přijela,sdělila jsem situaci ,policie požádala spolubydlícího aby opustil dům a vrátil se pro věci ráno,policie odjela a do půl hodiny se vrátil spolubydlící,který přitvrdil v nadávkách a demolováním bytu,fyzického napadení,opět jsem volala policii,která mu nařídila vrátit se pro věci ráno v 7h.Posléze byl klid.

Chci se zeptat ,jak bude policie postupovat při podání mého trestního oznámení? Po této zkušenosti,která mě měla ochránit si nejsem jistá,zda-li mě ten člověk ,na kterého podám oznámení ,dříve nezabije, při postupu dnešních zákonů,které má policie.

prorad'te co mám dělat? Jak mám postupovat ,abych tuto celou záležitost ukončila.
Nemám rodinu,která by mě ochránila před vydíráním,násilí,proto jsem myslela ,že policie pomůže.

Děkuji
S pozdravem L.O

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
lenkyna
Kadet
Kadet

Poděkoval: 2 krát
Má poděkování: 0 krát

Re: Domácí násilí

Příspěvekod Návštěvník » úte 03. dub 2012 11:45:22

Bližší informace prosím?
Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel