od Návštěvník » pát 14. zář 2012 11:01:43
Dobrý den všem!
Je mi zcela jasné, že jste všichni vytočení, ale já "Michal Sirovátka" bytem Přímá 21, Brno, 642 00, s firmou "Sorbone one s.r.o.", již 3 roky nemám nic společného. Takže posílat na tuto adresu jakoukoliv korespondenci, je zcela zbytečné, protože ji vracím zpět poště. Pan Štefl mne mnohokráte ujišťoval, že změnu sídla firmy, již podal. Firmu jsem mu před třemi léty prodal. Byla bez jediné koruny dluhu. Takže v tomto ohledu mám naprosto čisté svědomí. to co se nyní děje, je pouze aktivita pana Štefla, který na této adrese NIKDY nezískal smlouvu na pronájem a ani souhlas majitele, že zda tato firmy sídlim může!!! Což je hlavní předpoklad k zápisu do obchodního rejstříku ( alespoň, co se tíče sídla firmy ). Já to dokládat musel!!! Ale, jak je vidět, pan Štefl nemusí ?!? Ale to je nepořádek Krajského obchodního soudu v Brně. Jediné, co pro vás mohu udělat je, že vám zde dám přímí telefon na pana Štefla, který jsem nedávno získal. I, když si nejsem jist, že vám to nějak pomůže? Pana Štefla vůbec neznám. Viděl jsem ho asi jen 4x v životě a prohodil pár slov. Jinak mne osobně ten pán vůbec nezajímá. Rád bych vás požádal, aby jste na tuto adresu nechodili a dopřáli klid a důchodovou pohodu mým rodičům. Oni o tom nevědí vůbec nic, stejně jako já, takže vaše cesta by byla zbytečná. Všem vám držím palce, aby jste uspěli při trestně právním počínání a mnoho úspěchů při hledání zaměstnání. Jen pozor na takové vykuky, jako je pan Štefl. Děkuji za pochopení, s pozdravem Sirovátka Michal
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|