od Návštěvník » úte 01. říj 2013 15:01:25
Dobrý den, pročítám si tady komentáře a musím se také připojit. Za prvé musím uvést, že pan Sýkora opět strhl 20 haléřů na kilometr z důvodu poklesu nafty, pan Dohnal mu přikyvuje. Peníze strhl sám od sebe, nedbaje dohod smluvních partnerů, kteří nemají žádnou obranu proti takovému rozhodnutí. Třeba pan Sýkora rozhodna, že budeme jezdit za 4,- koruny a bude mu dobře. Nedbá obchodních partnerů a bez jejich souhlasu, či vzájemného jednání s nimi, je takto ožebračuje. Já sám jsem si počítal dosavadní spolupráci se společností SD sped, počítání kilometrů (jak uvádějí dispečeři podle Raal) a ekonomický výsledek, kdy vyšla zajímavá čísla. Tady jsou. Podle objednávek SD sped jsem ujel celkem za určitou dobu 153.337,10 km. Podle google mapy, z adresy na adresu jsem ujel fakticky 165.213,10 km - rozdíl činí 118.776 km. To je 153.337,10 x 7,50 Kč od (SD sped)1.150.028,25 Kč oproti faktickému stavu, tedy 165.213,10 x 7,50 Kč je 1.239.098,25 Kč, tedy rozdíl činí 89.070,-Kč ve prospěch pana Sýkory. Jak uvádí na svém webu, tak disponuje 70-ti dodávkovými auty, tedy 70 x 89.070 Kč se rovná 6.234.900,-Kč ve prospěch pana Sýkory. To je přesně to "okrádání", o kterém se tady vede diskuze. Nesmím zapomenout na leasing + nafta, a ejhle, najednou jsem -300.000,-Kč a to nemluvím o soc. + zdrav. pojištění, běžnou údržbu vozidla. Každopádně nelze u SD sped vydělat peníze, vždy, ať chcete nebo ne budete v mínusu. Tato čísla jsou pravdivá dle konkrétních objednávek od SD sped, financí vyplacených SD sped a porovnáním skutečným stavem kilometrů dle vedeného přehledu s počítadla kilometru, knihy jízd a google mapy, které se nejvíce blíží skutečnosti. Přeji všem hodně zdaru.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|