Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Dobrý den, práv se tak stalo a spolupráci jsem ukončil

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Dobrý den, práv se tak stalo a spolupráci jsem ukončil

Příspěvekod Návštěvník » ned 23. čer 2013 11:01:43

Dobrý den, práv se tak stalo a spolupráci jsem ukončil. Pokud jsem si za minuou dobu spoluráce dělal audit, tak jsem skutečně neměl prpblé až do doby změny dispečera a jiného přístupu ke mě. Po elou dobu jsem měl jdnohoo dspečera, se kterým jsem si dobře rozuměl. O mých výhradách jsem přes vídek vedl e.malovou korespondeci s pane, Sýkorou, musím podotknout, ž v korektním stylu, ale bohužel, jsem nedostal odpovědi na konkrétní otázky a, věci které zodpověděl jsou povrchní a nic neříkající. Změno dispečera klesla moje kilometráž o 50%, a k tomu měl pan Sýkora, nebo pan Dohnal svým rozhodnutím strhl daších 50 haléřů, krom sconta, údajně za poškození reklamy na plachtě, kdy jsem se dostal na konečnou částku 6,98 Kč za kilometr. Stejně jako vy jsem měl domluvu o reklamě, a to jakoby předáním peněz a následně dodání pneu nebo nafty v hodnotě 12.000 Kč, a ne o 50 haléřích jako bonus za reklamu na kilometr. Možná je topro Vás podivující, ae já jsme skutečně neměl potíže. Samozřejmě, že výdělek nebyl nijak horentní, ale neměl jsem třea problém s placením leasingu, naftu se mi hradit taky dařilo. Určitě kdybych neměl i jiné příjmy, tak by mne SD Sped neuživilo, ale do toho jsem s tímto šel. O nějakých neaých praktikách jsem se dozvídal od ostatních řidičů OSVČ pracujících pro SD Sped, ale nevěnoval jsem tou nijak poornst, jelikož jsem byl sám za sebe, a nikdy nikdo mi nedokázal doložit v čem je podstata. Proto jsem požádal o předložení konkrétních věcí, kterébych chtěl porovnat se mnou a možná, praděpodobně asi jo, zjistím, že i na mne bylo něco pácháno. Já u SD nemám žádnou směnku, nmám žádnou smlouvu o reklamě ani o práci, mám pouze leasingovou smlouvu. Můj kolega ten u nich má bianko směnku, i smlouvu o práci, měl dispečera o ničem, takže i v jeho zájmu by mne to zajímalo. Pokud to jde, prosím o konktetizaci či jinou konzultaci. Musím podotknout, že jsem poznal i hodně lidí, kteří nadávají, nechávají se unést emocemi, ale to nikdy nikam nespěje, ba naopak to ůže být na škodu. Tito lidé jsou vždy anonymní a moje zkušenosti z 21 let ve státí správě mi dává za pradu, že lepe je jednat s chladnou hlavou, mít ten nejčernější scénář a vždy vše konzutovat s další osobou. Zde je můj kntakt, tel 600643331 a e-mail jan.vetchy@seznam.cz. Děkuji a s pozdravem Jan Vetchý

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na Podvedl Vás někdo?