od Návštěvník » čtv 20. zář 2012 15:03:02
Děkuji za informace. Já se obávám, že také už ty peníze neuvidím, i když jsem s p. Šteflem hovořil přes telefon a slíbil, že peníze pošle během pár dní na účet. Je to stejně ale asi trik jak jen oklamat a peníze už neuvidím. Myslim, že během pár dní nebude telefon funkční a už se nedovolám. Trestní oznámení podám. Dnes jsem se informoval a dostalo se mi informace, že ten Krypl nedávno vyšel z basy. Nejvíc mě teda ale mrzí, štve a přímo sere (omlouvam se, za ta sprostá slova), že to stejně tomu hajzlovi projde a nebude se to řešit a peníze už v životě neuvidim a co si budem povídat, jako nezaměstnaný jsou pro mě hotové jmění momentálně. Ale stejně se musim ptát, jak je možný, že takový individuum si může podat inzerát na webové stránky PÚ po celé republice a nepřijde se na to, že je to podvod? Kdybych tu nabídku našel na jakémkoliv jiném serveru, tak si řeknu, že jsem debil já, že dávám někomu jen tak prachy. Ale jak má člověk pak mít jistotu, když to najdu na pracáku? A to jsem ještě dneska psal své referentce na ÚP, zda by mi mohla poradit a odepsat s nějakou radou, jaké učinit kroky? Email jsem psal včera v skoro ve 2200 hod. Je to už skoro 24 hodin a co myslíte? Bez odezvy...Tak kam to pak spěje tohle? Momentálně se ve mě mísí pocity beznaděje, vzteku a záchvatů smíchu, i když je to v závěru asi spíše k pláči.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|