Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Courlux

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

Courlux

Příspěvekod Neo0115 » pát 16. pro 2011 17:38:48

Dobrý den právě mi volali z této firmy s tím že mi pošlou ukázkový holící strojek jen za poštovné a já jsem nevěděl v tu chvíly co dělat asi za to může nezkušenost je mi 18 let a dal sem jim adresu at to tedy pošlou, pak sem si přečetl zde něco o této firmě a proto prosím o radu jak ted postupovat abych neměl nějaké problémy děkuji :-)

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Neo0115
Kadet
Kadet

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 0 krát

Re: Courlux

Příspěvekod Finurka » ned 18. pro 2011 0:17:30

Zásilku odmítněte převzít, nereflektujte na výzvy pošty o převzetí zásilky, aby zůstala nedoručena do Vašich rukou.

thanks
Pridat.eu
Finurka
Policejní moderátor
Policejní moderátor

Poděkoval: 179 krát
Má poděkování: 596 krát

Re: Courlux rada

Příspěvekod haluzak » ned 05. úno 2012 20:28:48

Zdravím a rád bych vám upřesnil a trochu rozved radu člena nademnou :). Tato a i jiné firmy na stejném principu mě vposlední době velice zaujaly ! Předně vám poradím co dělat ve vaši situaci. Jednoduché : Jsou to srandisti a své zboží posílají obyčejným psaním které pošťák vhazuje doschránky jestliže se doschránky nevejde předá vám ho osobně, nevím jestli u toho osobního předání chce podpis nebo ne, každopádně u toho vhazování doschránky není žádný důkaz o vašem převzetí. Vy můžete zboží klidně ze schránky vytáhnout sklidem hodit jejich fakturu dokoše a počkat si na dopisy od vymahačské firmy které tvrdit jedno a toje : NIC JSEM NEDOSTAL NIKDY MI NIC NEPŘIŠLO. NIC PLATIT NEBUDU. POPŘ. MI UKAŽTE NA JAKÉM PODKLADĚ VYMÁHÁTE ÚDAJNÝ DLUH. Toto stačí odepsat mailem na vymahačskou firmu a nejspíš už vám neodpoví a tímto provás skončí. Jen pozor na to abyste nechtěně aniž byste sito uvědomil nedal důkaz otom že vám zboží došlo,tj třeba žebyste jim řekl nějaké údaje z doručeného balíku nebo jakkoli potvrdil jen něco cobyste mohl vědět jen po otevření balíku který tvrdíte že nedorazil. Dále se může stát že vám to bude chtít pošťák dát doruky a tj myslím posláno doporučeně ale pozor je to za 0kč pošťák vám řekne žejeto zadarmo že nemusíte nic platit ovšem tj omyl vy pošťákovi podepíšete převzetí a tím jste dali prodejci důkaz použitelný při vymáhání ! Tak ale lidi !! Hlavně vy poškozeni !!! Máte na firmu vztek ? Chtěli byste se jí nějak pomstít ?? Zákony jsou naní krátké, tak je třeba vzít spravedlnost dovolastních rukou ! [b]POKUD SE TA FIRMA SNAŽÍ ZRUINOVAT NEVINNÉ OBČANY TAK PROČ BYSE NEMOH OBČAN BRÁNIT ÚTOKEM ! JAK ? JEDNODUŠE ! UŽ JSEM POUKAZOVAL ŽE FIRMA TO POSÍLÁ OBYČEJNÝM PSANÍM DOSCHRÁNKY TUDÍŽ IKDYŽ SI JEJICH ZBOŽÍ OBĚDNÁTE, MŮŽETE SKLIDNÝM SVĚDOMÍM ŘÍCT MĚ NIC NEPŘIŠLO ... A CO VÍC ! MŮŽETE SITO OBĚDNAT TŘEBA 1000X NA STEJNÉ PŘÍJMENÍ JEN FIKTIVNÍ JMÉNA A STÁLE TVRDIT NIC MI NEPŘIŠLO NEBO MI TO DOKAŽTE ŽE ANO ! NO KDYŽ SE TAKTO ZAČNE CHOVAT VÍCE LIDÍ TAK TO TA SPOLEČNOST BRZO SKONČÍ ! [/b] DLE ZÁKONŮ TOTIŽ TATO SPOLEČNOST NIC NEZÁKONĚ NEPROVÁDÍ ! SPÍŠ BYCH TO ŘEK NA TU VYMAHAČSKOU FIRMU KTERÁ VÁS NEPRÁVEM DĚSÍ EXEKUCÍ A CHCE FIKTIVNÍ ČÁSTKU.

thanks
Pridat.eu
haluzak
Kadet
Kadet

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 0 krát

Re: Courlux

Příspěvekod Majda » ned 24. bře 2013 18:56:12

musím se smát, jak lidi svojí vlastní blbost svádějí na to, že byli podvedeni. Pokud něco nechci, tak je pošlu do háje a neobjednávám si to! Pláčete tu nad tím, jací jsou to podvodníci a přitom pak dáváte rady, jak je podvést a odebírat zboží a nic neplatit!! Já od této firmy dostala několik zásilek a podvedená si fakt nepřipadám, protože jsem dostala jen to, co jsem chtěla a když už jsem měla zásobu žiletek, dodávky jsem stopla. No to je fakt podvod jako blázen! :shock:
Pridat.eu
Majda
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • courlux
    od rikamrikam » pon 22. srp 2011 13:00:28
    1 Odpovědi
    2605 Zobrazení
    Poslední příspěvek od rikamrikam Zobrazit poslední příspěvek