Sňatkový podvodník Jiří Černý-Chomutov-Jirkov
Dobrý den, chci nahlásit sňatkového podvodníka. Jiří Černý,33 let, pochází z Chomutova, přesněji Jirkov. Pohybuje se ale po celé Praze a dokonce i na Slovensku. Hledá ženy na Seznamkách, píše si s nimi emaily, sms zprávy, následuje kafíčko, nastěhování k ženě domu a společná cesta životem . .. hraje hodného, starostlivého partnera. Okamžitě plánuje růžovou budouctnost, typu okamžitý sňatek, rodina, domeček, společné podnikání. Důveřivé ženy lehce naletí a pustí do společného života spousty peněz na společný domeček, podnikání a podobné výmysly. Zkouší triky jako “ Ztratil jsem peněženku, nemám ani korunu. “ “ Umřela mi maminka, nemám na pohřeb.“ “ Potřebuji na zaplacení dluhu, jinak mě zavřou.“ a podobné. Po nastěhování k ženě do bytu je velmi pozorný a v její pracovní době sedí u počítače a vyhledává nové oběti a chodí s nimi po schůzkách. Je asi 175cm vysoký, světlé krátké vlasy, cca 80kg, postava normální, světlé oči, charismatický, důveryhodný, působí velmi sympaticky. Vlastní psa Flat Coated retriever černé barvy jménem Akim, cca 2 roky starý. Nemá přátele a ani žádné zaměstnání. Sebou většinou nese jen jednu tašku oblečení, víc nevlastní. Převážně se pohybuje na Vinohradech. Jeho emaily
-relance@seznam.cz,
jcdenio@gmail.com. Je jich spousty, ale tak aspon nějaké. Prosím všechny podvedené ženy tímto mužem ozvěte se mi!!
Pitanovakova@seznam.cz