od chocopoldaa » stř 06. dub 2011 1:32:20
Celá věc pokračuje takto. Včera v úterý jsem byl na poště, byl to poslední den, kdy mohl balík dojít, jestli tam náhodou je a samozřejmě, že nebyl. Volám zmíněné družce, nebo paní, zemřelého s kterým jsem uzavřel obchod. Říkám jí, že balík tam nebyl a co dál, že už nemám možností jak to řešit a že se mi to řešit už nechce, jelikož je to déle jak týden a nemám ani přístroj ani peníze, tak jí říkám, že budu nejraději, když to za mě budou řešit policajti, nebo exekutor, co teda navrhuje? Ona, že sleduje manželův účet, že lidi co měli dostat balíky, je taky nedostali, že ten den kdy umřel, byl v otevřením autě a pravděpodobně vybral celý obsah auta i s balíky. Že pohřeb má tedˇve čtvrtek. Že prý mluvila s dětma, které měl zesnulý v anglii a že oni na pohřeb nepřijedou, nevim proč i když jsem se ptal a že jí prý s touto věcí pomůžou, že koupí nový telefon a že jí ho pošlou aby mi ho mohla poslat, ale že to bude trvat, tak 2 tejdny než dosje. Druhá možnost, že prej je schopna mi poslat, že ten dluh za manžela uznává a mi těch 6500kč pošle 20.dubna až jí přijde výplata. Já jí říkám, že si to do zejtra rozmyslim. Pak jsem s ní mluvil eště a ona mi říká, že když to dám policajtům, tak tim stejně nic neurychlim. Další věc, že prej ten účet je psanej na jeho vnučku, kterej je 7 let, že to byl děckej účet a on tam měl dispoziční právo a já jí říkám, jelikož jsem peníze poslal vnučce a ona mě nic, tak je bezdůvodné připsání peněz na účet a musí mi je podle zákona poslat zpět. Co radíte? Já asi zejtra dám věc policajtům a budu čekat, jestli mi 20 pošle prachy, nebo mobil.
| |
|