od Návštěvník » čtv 20. zář 2012 15:03:00
čl. 49 - Ahoj Evo, přeji úspěch, ale, nevěřím v něho. Trestní oznámení - máte nějaký doklad, že jste jim zaplatila uvedenou částku a za co jste ji zaplatila ? Já osobně, jsem zaplatila, sice méně - 890,- (1 balení). Pokud nemáte příslušné doklady, myslím, že nelze podávat trestní oznámení. Píšete, že budete firmě, posílat zpět. Nikomu z těch, kteří přispěli do diskuze s tím, že "produkt", jim vrátili, částka Kč, nebyl vrácena zpět. Naopak, ještě chtějí uhradit poštovné. Mylím, si že jen vyhodíte, další peníze za poštovné, (při vracení, toho "čehosi"). Navíc, jak výše uvádí paní Beáta - příspěvek psaný velkými písmeny, podmínky reklamace, za účelem vrácení peněz, jsou nastavené tak, aby nebyly realizovatelné. čl. 47/ Myslím si, že nezáleží na tom, pošlete-li - (vrátíte), tablety do skladu v Česku, nebo na adresu, údajné firmy v Polsku. V každém případě, peníze vám nikdo nevrátí. Výše je uvedeno dost příspěvků. Jen v jednom příspěvku, někdo píše, že mu peníze vrátili. Autorem tohoto příspěvku, bude paní Beáta, nebo někdo, s ní spřízněný - ZÁMĚR, všechny oblbnout, ještě víc. Na adresu Svémyslice, č. 38, odkud bylo distribuováno, již několik lidí vrátilo bez efektu, případně s doporučením, že je třeba, zaslat do Polska - údajné sídlo firmy. Podle mě, tato firma, vůbec neexistuje. Po odeslání do Polska, je zásilka nedoručitelná - (skončí někde v odpadu). Adresa ve Svémyslicích, může být adresou bytu, nazývaného skladem . Atd., atd., .... Přečtěte si všechny články v této diskuzi a myslím, že dojdete ke stejnému závěru, jako já. Je zbytečné, řešit, kam "to poslat". Teď nám všem zbývá, vyrovnat se se ztrátou peněz , poučit se a fakt, už nikdy, takovou hloupost neudělat. V dnešní době, pokud někomu má člověk důvěřovat, nestačí, si myslet, že, .... , je třeba, být přesvědčen, že důvěřovat může - předem, si ověřit. Bohužel.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
|
| |
|