Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

2000kč?????To po nikom nechce

Jak postupovat, čeho se vyvarovat?

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Pravidla fóra
- Všechny emaily i názvy firem a odkazy patří do značky CODE !
- Uvádějte přesně, o co se jedná. Nadpis "podvod" nikomu nic neřekne a dalším
uživatelům je k ničemu.
- Špatně zadané příspěvky bez výhrad smažeme, děkuji za respektování.
- JEDINÉ ODKAZY BEZ ZNAČKY "CODE" JSOU INTERNÍ ODKAZY NA TOTO FÓRUM
http://www.policiste.com, podvedl-vas-nekdo/ APOD.

2000kč?????To po nikom nechce

Příspěvekod Návštěvník » pát 04. led 2013 16:00:54

2000kč?????To po nikom nechce.Psala jsem mu i má kamarádka a vždy to bylo 1650kč.Víte vůbec komu jste psala???A já dnes půjčku od něj dostala a každý at si píše co chce.A proč když vám to pří jde podezřelé nejdete pro půjčku do banky kde po vás platbu nechtějí?Povím vám proč nejdete ani já nemohla.V minulosti jsme nespláceli své závazky,ja také ne,každý k tomu měl své důvody,a bohužel jsme v registru.Proto se ani nedivím že pokud vám pán napíše že vyžadují jistící platbu 1650kč že mají strach nám neplatičům půjčovat a nějak kryjí své náklady na poskytnutí půjčky když nemají milionové zisky jako banky.Taky jsem již několikrát naletěla,ale už jen toto že mě zaslala k náhledu smlouvu o uzavření účtu kde jsou od pána veškeré iniciály mě přesvědčilo že to myslí dobře a já dobře udělala.A já nikoho nepřesvědčují,to je práce pana Lešánka,pouze sdělují svojí zkušenost,a nic víc nic mín.A pouze mě udivuje že každému píše jistíci platbu 1650kč že najednou jedné osobě napíše 2000kč.Zajímavé.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na Podvedl Vás někdo?