[quote="admin"][quote="SIMONA"]DOBRE ODPOLEDNE OBRACIM SE NA VAS JELIKOZ NEVIM KAM NAPSAT A ZDA VUBEC JSEM JA V PRAVU.PRED NEKOLIKA MESICI JSEM DOSTALA EXEKUCI ANYZ BY O NI VEDELA NA ZASTAVU MAJETKU.EXEKUTOR ME VUBEC PISEMNE NEINFORMOVAL....MELA JSEM KDYSI UVER V BANCE KTERY JSEM PODLE DOMLUVE SPLACELA PRAVIDELNYCH MES.SPLATKACH A STEJNE JSEM DOSTALA EXEKUCI.SICE TED ZACNOU EXEKUCI NEMAM JELIKOZ JSEM NE MALOU CAST ZAPLATILA,ALE EXEKUTOR SI NAPOCITAL NEZKUTECNE VELKE POPLATKY CO NEODPOVIDA ZAKONUM,NIC JSEM NEMOHLA DELAT JELIKOZ BY ME ZABAVILI MAJETEK.EXEKUTOROVI JSEM DO PRAHY VOLALA OSOBNE Z CIZINY ALE KOMUNIKACE DESNA ANI NECHTELI HOVORIT JEN ZAPLAT ZAPLAT.PORADTE ME KAM SE MAM OBRATIT.DEKUJI ZA ODPOVED SIMONA[/quote]
Dobrý večer.
Ono nezasvěcenému by se to, co píšete zdál naprostý nesmysl, ale ze zkušenosti svých blízkých vím, že takové situace opravdu existují, shodou okolností se jedná také o tuto společnost a jejich slavnou YES kartu.
Mějte se.[/quote]
ZDRAVIM VITE LIDI CO TO NEZAZIJI VAM BUDOU POVIDAT,ALE NEKTERYM BY PRALA TUHLE SITUACI ZAZIT KDYZ KOUPI BYT,DUM JSTE V CIZINE NECO VAS NAPADNE NAHLEDNOUT DO KATASTRU A TAM ZASTAVA TO JE NA INFARKT ANI ZADNA KORESPONDENCE............[quote="MrYoungmann"]Je to naprostá pravda. Mě půjčených[b] 50 tis korun českých [/b] od G.E. Money Banky ( banka se mi nabídla sama ) po třech letech pravidelného splácení,banka každý měsíc platby přijímala, tak mě poté kontaktoval exekutor z Přerova resp. jeho koncipienti( jejich chování = připomínalo pustošení dobytého území ). o pustošení dobytého území mě stálo 38 000 Kč. Přijeli smradlavým transitem cca 20 Km. ( 40 Km tam i zpět za 38 tisíc korun

)Celkový dluh i s úroky a další příslušenství narostl na neuvěřitelných [b]270,455 Kč[/b]. Je sice pravda,že jsem s bankou dostatečně komunikoval a posílál každý měsíc splátky, i přesto mě dali k soudu a pěkně mě očesali. Všem kdo si chce půjčit peníze od banky, směle doporučuji G.E.Money Bank. Je to banka pro lidi

Nebo spíše lidi pro Banku![/quote]
JA ZIJI NEKOLIK LET MIMO CR ALE JAKE JSOU ZAKONY V CR NEMAJI NIKDE A HLAVNE PRISTUPY UREDNIKU,SOUDU.......................