Skrýt reklamu

Nizký úrok mají i nebankovní společnosti. nebankovní půjčky bez registru na webu tippujcky.cz s hodnocením.

Oddlužení OSVČ

Zde se řeší případy exekucí a různého vymáhání pohledávek. Rady, tipy, návody, pomoc.

Moderátoři: Administrátoři, Zpravodajové, Zkušební moderátoři

Oddlužení OSVČ

Příspěvekod liana234 » pát 05. srp 2011 18:04:30

Dobrý den, byla jsem nezaměstnaná a jsem v prodlení s platbami u více věřitelů, u některých to prošlo i soudem, tedy naskočilo penále atd. Nyní pracuji, mám vcelku slušný příjem a ráda bych se svých dluhů zbavila, ale díky tomu, že jen u jednoho, hlavního věřitele mám splátku 12 tis. měsíčně, tak na ty ostatní už po zaplacení nájmu a ostatních nákladů nezbývá a dluhy dále narůstají. Nechci to zde vypisovat všechno, to podstatné je, že poté, co jsem zjistila, že půjčku, kterou bych pořešila své problémy a řádně ji splatila, bez zástavy, kterou nemám, nikde nedostanu, takže jsem uvažovala o osobním bankrotu, i dle kalkulaček jsem zjistila, že by to pro mne bylo přijatelné a za těch pět let bych svoje dluhy splatila téměř v plné výši, ale můj hlavní problém je, že pracuji na mandátní smlouvu, tedy jsem nucena být OSVČ, i když jsem v podstatě jako zaměstnanec jedné firmy. Vím, že osobní bankrot se na OSVČ nevztahuje... je nějaká možnost zažádat v tomto případě o odlužení, za stejných (podobných) podmínek a okolností jako mají zaměstnaní lidé? Dost jsem tady toho pročetla a chtěla bych požádat o radu, nebo spíš kontakt a osobní konzultaci paní pod jménem Finurka, mám pocit, že se v tom dosti vyzná. Paní Finurko, pokud tento můj příspěvek čtete, ráda bych Vás požádala zda byste se mi, prosím, mohla ozvat na mail
Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
. Děkuji a omlouvám se, že píšu tudy, ale nikde jsem nepřišla na to jak Vás kontaktovat..

thanks

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Pridat.eu
liana234
Kadet
Kadet

Poděkoval: 0 krát
Má poděkování: 0 krát

Re: Oddlužení OSVČ

Příspěvekod liana234 » ned 07. srp 2011 15:10:00

[quote="liana234"]Dobrý den, byla jsem nezaměstnaná a jsem v prodlení s platbami u více věřitelů, u některých to prošlo i soudem, tedy naskočilo penále atd. Nyní pracuji, mám vcelku slušný příjem a ráda bych se svých dluhů zbavila, ale díky tomu, že jen u jednoho, hlavního věřitele mám splátku 12 tis. měsíčně, tak na ty ostatní už po zaplacení nájmu a ostatních nákladů nezbývá a dluhy dále narůstají. Nechci to zde vypisovat všechno, to podstatné je, že poté, co jsem zjistila, že půjčku, kterou bych pořešila své problémy a řádně ji splatila, bez zástavy, kterou nemám, nikde nedostanu, takže jsem uvažovala o osobním bankrotu, i dle kalkulaček jsem zjistila, že by to pro mne bylo přijatelné a za těch pět let bych svoje dluhy splatila téměř v plné výši, ale můj hlavní problém je, že pracuji na mandátní smlouvu, tedy jsem nucena být OSVČ, i když jsem v podstatě jako zaměstnanec jedné firmy. Vím, že osobní bankrot se na OSVČ nevztahuje... je nějaká možnost zažádat v tomto případě o odlužení, za stejných (podobných) podmínek a okolností jako mají zaměstnaní lidé? Dost jsem tady toho pročetla a chtěla bych požádat o radu, nebo spíš kontakt a osobní konzultaci paní pod jménem Finurka, mám pocit, že se v tom dosti vyzná. Paní Finurko, pokud tento můj příspěvek čtete, ráda bych Vás požádala zda byste se mi, prosím, mohla ozvat na mail
Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
. Děkuji a omlouvám se, že píšu tudy, ale nikde jsem nepřišla na to jak Vás kontaktovat..[/quote]

Tak dva dny čekám a nic... opravdu nikdo nemá žádnou radu? :cry:
Naposledy upravil liana234 dne ned 07. srp 2011 19:41:22, celkově upraveno 1

thanks
Pridat.eu
liana234
Kadet
Kadet

Příspěvekod Návštěvník » ned 07. srp 2011 18:03:20

Dva dny...
Pridat.eu
Návštěvník
Neregistrovaný uživatel

Příspěvekod liana234 » ned 07. srp 2011 19:42:10

[quote="Návštěvník"]Dva dny...[/quote]
Máte pravdu, už jsem to upravila, myslela jsem, že jsem psala ve čtvrtek. Díky..

thanks
Pridat.eu
liana234
Kadet
Kadet

Příspěvekod ros 25 » ned 25. zář 2011 9:15:04

Dobrý den, skutečně zákon neumožňuje podat návrh na povoelní oddlužení pokud jste osobou samostatně výdělečně činnou. Jediné co vám mohu poradit najít si jiný pracovní poměr na smlouvu, a nebo se domluvit s svým aktuálním zaměstnavatelm, aby vám udělal normální smlouvu a pak po schválení oddlužení můžete s evrátit jako osoba samostaně výdělečně činná jinak doba smlouvy záleží podle lokality kam byste podávala návrh k soudu, ale počítejte, že byste potřebovala smlouvu na 5 měsící aspoň.

thanks
Pridat.eu
ros 25
Kadet
Kadet

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • oddlužení
    od miiikkk » úte 24. dub 2012 13:14:36
    3 Odpovědi
    5346 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Joshua Zobrazit poslední příspěvek
    stř 10. črc 2013 10:48:36
  • Oddlužení na mateřské
    od ivana2312 » pon 09. kvě 2011 21:02:20
    4 Odpovědi
    4686 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Finurka Zobrazit poslední příspěvek
    úte 10. kvě 2011 22:15:58
  • oddlužení exekuce
    od Návštěvník » sob 28. led 2012 0:03:54
    1 Odpovědi
    2142 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Návštěvník Zobrazit poslední příspěvek
    sob 11. úno 2012 0:15:28
  • exekuce a oddluženi
    od Návštěvník » pon 30. led 2012 0:03:47
    1 Odpovědi
    2206 Zobrazení
    pon 13. úno 2012 0:04:06
  • oddlužení a exekuce
    od Návštěvník » čtv 02. úno 2012 0:03:43
    1 Odpovědi
    2249 Zobrazení
    čtv 16. úno 2012 0:15:18

Zpět na EXEKUCE, Exekutoři, vymáhání pohledávek, dlužnící, výkon exekuce, oddlužení