[quote="liana234"]Dobrý den, byla jsem nezaměstnaná a jsem v prodlení s platbami u více věřitelů, u některých to prošlo i soudem, tedy naskočilo penále atd. Nyní pracuji, mám vcelku slušný příjem a ráda bych se svých dluhů zbavila, ale díky tomu, že jen u jednoho, hlavního věřitele mám splátku 12 tis. měsíčně, tak na ty ostatní už po zaplacení nájmu a ostatních nákladů nezbývá a dluhy dále narůstají. Nechci to zde vypisovat všechno, to podstatné je, že poté, co jsem zjistila, že půjčku, kterou bych pořešila své problémy a řádně ji splatila, bez zástavy, kterou nemám, nikde nedostanu, takže jsem uvažovala o osobním bankrotu, i dle kalkulaček jsem zjistila, že by to pro mne bylo přijatelné a za těch pět let bych svoje dluhy splatila téměř v plné výši, ale můj hlavní problém je, že pracuji na mandátní smlouvu, tedy jsem nucena být OSVČ, i když jsem v podstatě jako zaměstnanec jedné firmy. Vím, že osobní bankrot se na OSVČ nevztahuje... je nějaká možnost zažádat v tomto případě o odlužení, za stejných (podobných) podmínek a okolností jako mají zaměstnaní lidé? Dost jsem tady toho pročetla a chtěla bych požádat o radu, nebo spíš kontakt a osobní konzultaci paní pod jménem Finurka, mám pocit, že se v tom dosti vyzná. Paní Finurko, pokud tento můj příspěvek čtete, ráda bych Vás požádala zda byste se mi, prosím, mohla ozvat na mail
- Kód: Vybrat vše
Obsah v tagu code je pro neregistrované uživatele skrytý.
. Děkuji a omlouvám se, že píšu tudy, ale nikde jsem nepřišla na to jak Vás kontaktovat..[/quote]
Tak dva dny čekám a nic... opravdu nikdo nemá žádnou radu?